Bilforhandlerguiden .com

bil
Site Menu                 

 

 

ny bil?
Bil forsikring

Bil er dyrt men hva med forsikringen og hvor mye kan du spare på forsikring?. Forsikrings selskapene i dag dem tilbyr månedsbeløp på forsikringen din. Dette sies og ver meget dyrt, men noen sier dette kan ver billig. Men hva er billigst forsikringsselskap?. I dag så kriger forsikringsselskapene om sine kunder, dem vil så gjerne tilby deg billig forsikring til lave priser. Men enden på visa er att man må sitte i telefon i nærmest en halvtime for og få svar. Bilforsikring er dyrt for mange og det er dyrest i oslo. For bileiere i volda for eksempel kan den være 40%. Difor sjekk alltid ut hva forsikrings selskap som er billigst for deg. Selskapene ja dem skrur opp prisene og dem skrur dem også ned difor er dette ikke alltids enkelt for oss kunder som skal skaffe da bilforsikring til en rimelig peng. påsken også koster flesk, dem som kjørte påsketur i fjor og var uforsiktig kostet asså forsikrings selskapene 100 millioner kroner.

5794 skader ble meldt inn via bilforsikring når påsketurene var ferdig. 7 april var det aller verste året. Den første dag ble det meldt inn 1126 bilskader, påsken er farligere sies det på statestikken. Den første dagen i påskeveka kostet selsskapene 16 millioner kroner til sammenligning med den siste kostet det bare 8 millioner. Husk du kan endre forsikringsavtalen, og du har også rett til og bytte forsikrings selskap når so helst. Før hovedfall og du flytter da forsikringen, da har du også rett til en del tilbakebetaling av premie. Er det da 2 mnd til hovdfall sies hovedregelen att man har rett da til og få tilbake deler av premie.

Nå til dags er det ikke lett og velge hvilket selskap som er billigst for deg, hvertfall ikke på enkeltforsikringer. Det er mange hold som avgjør forsikringsprisene i dag. Årets statestikk sier også att det er de unge som kjøre bil som forårsaker ulykkene og koster da også forsikrings selskapene dyrt, ergo dem unge og uerfarne sjåfører må da og betale mer i premie. Og dette er surt for mange av dem som kjøre sikkert og trygt og det blir også dyrere for hver bilfører og enden på visa er att bilforsikrings selskapene gnir seg mer i henda og tener da mere penger og premien går opp.

 

ny bil?
bil bil tyveri
bilvindu
Bilforsikring-ny Bilforsikring?
Bilulykker bilulykker
GPS- GPS Moderne kartleser
Motor sykkel Motorsykkel Mer enn bare et fremkomstmiddel
Motorsykkel Motorsykkel-Motorsykkelen er solgt lidenskapen lever videre
Vinterdekk og sparing Spar tusenvis på vinterdekk
Bil pleie vannfri bilpleie Virker det?
bilforsikring
audi
bil-investere i ny bil?
bil lån-du mener bil lån?
Bil lån-nytt bil lån?
volvo-ny volvo?
bil forsikring-ny bil forsikring-?
Audi A4-Audi a4 bringer kraft
Bil vask bil Vask raskt og riktig tips
Volvo deler Volvo deler-?
volvo-volvo spoilere for bedre volvo-?
Volvo-start opp din volvo
Bil finanssiering Bil finans?
Leie bil leie bil nå?
spare innen bilforsikring?
bmw auto deler baklys sikkerhet
bil nyheter